Κλείσε το ραντεβού σου άμεσα  


Σύσφιξη - Κυτταρίτιδα - Ουλές - Τοπικό

Επιτυγχάνεται μέσα από πλήθος μεθόδων: Ραδιοσυχνότητες (R/F), Μεσοθεραπεία, Ηλεκτροθεραπεία, Dermapen, Dermaroller.

Ραδιοσυχνότητες (R/F)

Οι ραδιοσυχνότητες (R/F) είναι η πλέον ασφαλής και αποτελεσματική τεχνολογική μέθοδος σύσφιξης. Θεωρείται μη επεμβατική, είναι ανώδυνη και κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ιδανική στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους και της χαλάρωσης του δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι ορατό από τις πρώτες συνεδρίες, ενώ έπειτα από κάθε συνεδρία μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις καθημερινές ασχολίες σας.

rf01

Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία σώματος μπορεί να γίνει σε γλουτούς, κοιλιά, μηρούς, γόνατα και βραχίονες, αν θέλετε να αποφύγετε οποιαδήποτε άλλου είδους επεμβατική μορφή θεραπείας. Οι συσφικτικές και λιποδιαλυτικές ουσίες που χρησιμοποιούνται, όπως καρνιτίνη, διάφορα αμινοξέα, αντιοξειδωτικοί παράγοντες και βιταμίνες, χορηγούνται μέσω μιας ειδικής συσκευής, η οποία τις διοχετεύει στο απαιτούμενο βάθος του δέρματος. Η θεραπεία είναι απλή, γρήγορη, ανώδυνη και χωρίς παρενέργειες.

mesotherapeia01     mesotherapeia02     iatriki aisthitiki05a

Ηλεκτροθεραπεία

Η ηλεκτροθεραπεία στοχεύει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, το αδυνάτισμα και στην ενεργοποίηση του λεμφικού συστήματος. Τα μηχανήματα ηλεκτροθεραπείας εξασφαλίζουν άριστα αποτελέσματα λιποδιάλυσης στους γλουτούς, την κοιλιά και στα χέρια προκαλώντας το σώμα και τους μυς να κάνουν τις ίδιες κινήσεις που θα έκαναν και με τη συμβατική άσκηση – με τη διαφορά ότι εδώ δεν υπάρχει κόπος!

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;   Ραντεβού ενημέρωσης χωρίς χρέωση

Back to top